אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לרפרטואר שלך, שקדי חזיר ג'ינג'ר-תפוז עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. למנה העיקרית הזו יש 198 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב סויה, שורש ג'ינג'ר, תרכיז מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טריאקי וג'ינג'ר בשר חזיר, שקדי חזיר מזוגגים כתומים, ו שום-ג'ינג'ר טורקיה.
הוראות
1
בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
2
יוצקים לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את החזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
3
בסיר קטן, לשלב את החומרים זיגוג. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. הכן גריל לחום עקיף באמצעות מחבת טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
גריל
מלקחיים
מחבת
5
מניחים חזיר על תבנית טפטוף וצולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 10-13 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160 אח, ומבריש בזיגוג במהלך 10 הדקות האחרונות.
פינו נואר,מלבק וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. אתה יכול לנסות את הכרם לה קאדו רושו פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-49 דולר לבקבוק.