פילה חזיר רימונים חרדל
רימוני חרדל חזיר Tenderloin עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, חרדל דיז'ון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי רימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה יוגורט רימונים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר עם סלסה רימונים, פילה חזיר ברוטב רימונים, ו פילה חזיר ברוטב מחבת רימונים.
הוראות
בצנצנת נקייה עם מכסה הדוק, לשלב מיץ רימון, מיץ תפוזים, חרדל, דבש, שום, גרידת תפוזים, ופלפל קאיין. להדק את המכסה, ולנער עד שהכל מעורבב היטב.
יוצקים מעל בשר חזיר tenderloin בשקית ניילון גדולה resealable. חותם תיק, ומקרר במשך שעה אחת לפחות ועד 3 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל מחבת צלייה גדולה עם ספריי בישול.
הסר tenderloin מן המרינדה, הזמנת המרינדה.
מניחים בשר במחבת צלייה, ומסדרים מחבת על המדף המרכזי בתנור.
יוצקים מרינדה לסיר קטן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה, ולהפחית נפח בחצי.
מניחים 1/2 של נוזל בכוס לצלחת, ושמורה להשתמש כרוטב.
Tenderloin צלוי בתנור במשך 30 עד 40 דקות, צולה קלות עם מרינדה מופחתת עד הטמפרטורה הפנימית היא 145 מעלות F (63 מעלות C) כאשר נמדד בחלק העבה ביותר של tenderloin.
הסר tenderloin מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולתת לנוח 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים כל מנה עם רוטב שמור טפטף מעל, ומפזר של זרעי רימון.