קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

פילה מיניון Au Poivre עם Demi-Glace עגבניות מיובשות וזרעים כרוב ניצנים

פילה מיניון Au Poivre עם Demi-Glace עגבניות מיובשות וזרעים כרוב ניצנים
פילה מיניון Au Poivre עם Demi-Glace עגבניות מיובש שמש כרוב ניצנים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1005 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 79 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, שמן זרעי ענבים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: פילה מיניון עם פלפל קברנה דמי-גלייס, פילה מיניון (פילה), ו פילה מיניון עם עגבניות מיובשות ברוטב שום.

הוראות

1
כדי להפוך את דמי-glace עגבניות, מחממים שמן זרעי ענבים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
להוסיף שום בצל ירוק ו לטגן קלות במשך 1 דקה. מערבבים עגבניות מיובשות, חומץ, בסיס בשר ונוזל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
בסיס בקרבסיס בקר
בצל ירוקבצל ירוק
חומץחומץ
שוםשום
3
בואו להפחית בחצי.
4
Blanch כרוב ניצנים עד רק מכרז לנקז היטב. מטגנים בייקון עד פריך במחבת גדולה עם ידיות בטוח תנור ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
תנורתנור
5
יוצקים את רוב שומן הבייקון מהמחבת ולהמיס חמאה על חום בינוני באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים פפריקה על הצד החתוך של כרוב ניצנים חלוט בצד חתוך בחמאה, משאיר ללא הפרעה במשך כמה דקות כדי לתת את תהליך הקרמליזציה להתחיל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
7
להעביר לקערה, להתפורר בייקון מעל, לזרוק בקלילות ולשמור חם. תזמין מחבת לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
8
מסננים עגבניות דמי-glace דרך chinois לקערה קטנה. מכסים וחמים על ידי קערת קינון לקערה נוספת של מים חמים
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מחית שום ופלפל סדוק יחד עם מרגמה ועלי ומניח בצד בקצרה. פילה מיניון העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל סדוקפלפל סדוק
פילה מיניוןפילה מיניון
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
11
מחממים שמן זרעי ענבים על חום בינוני-גבוה באותו מחבת סאוט בטוחה לתנור. סטייק Sear עוזב ללא הפרעה עבור 2 הדקות הראשונות או כך לתת את תהליך הקרמליזציה להתחיל. להפוך סטייקים ולבשל את הצד השני באותו אופן. מבשלים לטמפרטורה פנימית של 115 מעלות F כפי שנמדד עם מדחום לקריאה מיידית עבור בינוני נדיר, או עשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
12
הסר מחום ולחץ שום / פלפל להדביק על פני השטח של סטייקים. לסיים בתנור עד הקרום הופך חום זהוב, על 2 עד 5 דקות. (זכור להשתמש כפפת תנור כדי להסיר מחבת מהתנור.)
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנורכפפת תנור
תנורתנור
מחבתמחבת
13
לחמם demi-glace על אש נמוכה, להסיר מבער לטאטא בחמאה קוביות כדי להפוך את הרוטב משיי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
לארגן כרוב ניצנים פילה מיניון על צלחת. כף עגבניות demi-glace מעל סטייק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
פילה מיניוןפילה מיניון
עגבנייהעגבנייה
סטייק.סטייק.

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים11 קילו קישואים,בסיס בקר עורר לתוך 1 כוס מים (חלק מהם צריך להיות נוזל השרייה אם מחדש hydrating עגבניות מיובשות)בסיס בקר עורר לתוך 1 כוס מים (חלק מהם צריך להיות נוזל השרייה אם מחדש hydrating עגבניות מיובשות)1פיינט(כ 8) כרוב ניצנים, עלים חיצוניים קשים להסיר חצוי(כ 8) כרוב ניצנים, עלים חיצוניים קשים להסיר חצוי2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2(חוֹרֶף)חמאה, קוביותחמאה, קוביות680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייקים פילה מיניון או 8 (3-אונקיה) סטייקים אם משמשים כחלק צלחת צמדסטייקים פילה מיניון או 8 (3-אונקיה) סטייקים אם משמשים כחלק צלחת צמד2ציפורןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחוןשום, מרוסק קלות עם הצד של להב סכין טחון6שיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין וטחוןשיני שום, מרוסקות קלות עם הצד של להב סכין וטחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4בצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס על ההטיהבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, פרוס על ההטיה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מיובשות (שמן ארוז או מחדש hydrated במים אם יבש ארוז), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץעגבניות מיובשות (שמן ארוז או מחדש hydrated במים אם יבש ארוז), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ