פילה יחיד שקדים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 256 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך חמאה, פלפל, פילה הבלעדית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. פילה סולית שקדים, פילה של סול Meunière, ו פילה סולית אפויה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בקערה בטוחה למיקרוגל, לשלב את החמאה ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חום, חשוף, על גבוה במשך 2 דקות או עד שקדים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3
מניחים את הפילה במיקרוגל משומן-בטוח 11-in. אקס-7-אין. אקס-2-אין. צלחת. למעלה עם תערובת שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מערבבים את מיץ לימון, שמיר, מלח ופלפל; רסס על דגים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריט
5
מפזרים פפריקה. כיסוי ומיקרוגל על גבוה במשך 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.