פילה סלמון מבושל איטי עם מתובל-אפונה מתוקה לירות רוטב סויה
פילה סלמון מבושל איטי עם מתובל-אפונה מתוקה לירות רוטב סויה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שומשום, פלפל-לפי הטעם, יורה אפונה-טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר מתוק ומתובל מבושל לאט, פילה סלמון מבושל במחבת עם עדשים, ו מרק גבינה מתובל מבושל איטי.
הוראות
1
הפעל את התנור על 63°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים פילה סלמון על גיליון אפייה מרופד בנייר כסף ומפזרים קלות עם פלפל; פילה אופים עד שהם רק מבושלים דרך, עדיין לשמור על בחוץ המבריק שלהם ואינם מתקלפים בנפרד (כ 20 דקות; לא צריך להיות אלבומין והדגים עדיין צריך להיות מראה "גלם"...למרות שזה מבושל!).
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.