פילה סלמון עם הדרים וקורנית
פילה סלמון עם הדרים וקורנית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 270 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פילה סלמון, כתום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פילה סלמון הדר בגריל, פילה סלמון, ו פילה סלמון מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלמון על תבנית אפייה מרופדת בקלף, טפטוף בשמן, ועונה עם 3/4 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. פזר את התפוז, לימון, ותימין סביב הסלמון. צלוי עד הסלמון הוא אטום לאורך, 20 עד 25 דקות. באמצעות 2 מריות גדולות, בזהירות להעביר את הסלמון למגש ולפזר את התפוז, לימון, ותימין על גבי זה. הפוך מראש קצה: פורסים את התפוזים ואת הלימונים. מקררים במיכל הניתן לאגירה או בשקית עד 1 יום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.