פילה סנאפר אדום על טוסט שום עם סלט ארוגולה שעועית לבנה
פילה סנאפר אדום על טוסטים שום עם סלט ארוגולה שעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, שמן זית, טפנד זיתים שחורים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: שעועית לבנה ומרק שום עם תרד פריך פרושוטו ורוזמרין-טוסט שום, פילה סנאפר צלוי במחבת עם עגבניות מיובשות ושום, ו פיצה שעועית לבנה עם סלט ארוגולה.
הוראות
1
מטאטא Preheat. מניחים פרוסות לחם על תבנית אפייה גדולה, מברישים את שני הצדדים בשמן זית (כ-6 כפות.), ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. לחם צלוי משני הצדדים עד מוזהב ופריך, כ 2 דקות לכל צד. כאשר טוסטים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לשפשף כל אחד בצד אחד עם חצאי שום. חום נמוך ל-32
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
Zest 1 לימון (כדי להניב 1 כפית. zest) ולסחוט חצי ממנו (כדי להניב 2 כפית. מיץ).
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
חותכים לימון אחר לפלחי. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד 3/4 כפית. מלח, 1/4 כפית. פלפל, גרידת לימון, מיץ לימון ו-2 כפות. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים שעועית וזורקים בעדינות כדי לערבב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
5
עם סכין חדה מאוד, לעשות חתכים רדודים על 1 ב. מלבד העור של פילה סנאפר. פילה העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה סנאפר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
6
חום 1 כף. שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף 4 פילה בצד העור למטה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 עד 6 דקות, הקשה לעתים קרובות עם מרית כדי לשמור אותם שטוח ככל האפשר; להתהפך ולבשל עוד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מעבירים לסדין אפייה ומיצי מחבת מילואים בקערה. לנגב את המחבת עם מגבות נייר ולבשל פילה הנותרים באותו אופן, הזמנת מיצי פאן והעברת גיליון אפייה. לשים דגים בתנור ומבשלים עד הסוף, על 8 דקות (לחתוך לבדוק).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.