קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

פילה פלפל ירוק של בשר בקר עם רוטב מחבת חומץ אגס

פילה פלפל ירוק של בשר בקר עם רוטב מחבת חומץ אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פילה פלפל ירוק של בשר בקר עם רוטב מחבת חומץ אגס. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, גרגירי פלפל, גרגירי פלפל ורודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פילה בקר צרוב במחבת עם רוטב פלפל ירוק, פילה מיניון עם דומדמניות אדומות-רוטב פלפל ירוק, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. בקערה קטנה לשלב את כל גרגרי פלפל, חמאה וסוכר חום, ערבוב כדי ליצור משחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את השמן למחבת חסינת תנור או ברזל יצוק. הגדר מעל חום בינוני גבוה עד נצנוצי השמן. תייבש את הסטייקים עם מגבת נייר. בנדיבות מלח את הפילה משני הצדדים. ואז למרוח ¼ של הדבק על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את הבשר למחבת החמה, בצד פלפל למטה. זה יהיה פופ ולחשש. לצרוב עד שחום היטב, כ -3 דקות. הפוך את הבשר והעבר אותו לתנור כדי לסיים את הבישול כדי doneness הרצוי, או לטמפרטורה פנים של 125 מעלות F עבור בינוני נדיר. אין לצופף את הפילה להשתמש במחבתות מרובות במידת הצורך.כאשר סיים בישול להעביר את הפילה לצלחת לנוח. הגדר את המחבת מעל חום בינוני. Deglaze המחבת עם חומץ אגס.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים בחצי עד מעובה מעט. מסננים את הרוטב לקערה קטנה. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מגישים את הסטייקים, בצד פלפל על צלחת עם טפטוף של רוטב מחבת חומץ אגס.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי