פילה פלפל ירוק של בשר בקר עם רוטב מחבת חומץ אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פילה פלפל ירוק של בשר בקר עם רוטב מחבת חומץ אגס. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, גרגירי פלפל, גרגירי פלפל ורודים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פילה בקר צרוב במחבת עם רוטב פלפל ירוק, פילה מיניון עם דומדמניות אדומות-רוטב פלפל ירוק, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. בקערה קטנה לשלב את כל גרגרי פלפל, חמאה וסוכר חום, ערבוב כדי ליצור משחה. תניח בצד.
מוסיפים את השמן למחבת חסינת תנור או ברזל יצוק. הגדר מעל חום בינוני גבוה עד נצנוצי השמן. תייבש את הסטייקים עם מגבת נייר. בנדיבות מלח את הפילה משני הצדדים. ואז למרוח ¼ של הדבק על כל פילה.
מוסיפים את הבשר למחבת החמה, בצד פלפל למטה. זה יהיה פופ ולחשש. לצרוב עד שחום היטב, כ -3 דקות. הפוך את הבשר והעבר אותו לתנור כדי לסיים את הבישול כדי doneness הרצוי, או לטמפרטורה פנים של 125 מעלות F עבור בינוני נדיר. אין לצופף את הפילה להשתמש במחבתות מרובות במידת הצורך.כאשר סיים בישול להעביר את הפילה לצלחת לנוח. הגדר את המחבת מעל חום בינוני. Deglaze המחבת עם חומץ אגס.
מוסיפים את ציר העוף ומפחיתים בחצי עד מעובה מעט. מסננים את הרוטב לקערה קטנה. להשליך מוצקים.
מגישים את הסטייקים, בצד פלפל על צלחת עם טפטוף של רוטב מחבת חומץ אגס.