פילו עטוף הליבוט פילה עם רוטב בצל ירוק
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . אם יש לך מיץ לימון, בצק פילו, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עטוף בפילו, פילו עטוף אספרגוס עם רוטב שום שום איולי טבילה, ו הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
חמאה קלה 1 גיליון של בצק פילו.
הנח גיליון נוסף ישירות על גבי הסדין הראשון, וחמאה קלות אותו. חזור עם הנותרים 2 גיליונות של פילו.
פילה הליבוט העונה עם מלח ופלפל.
מניחים פילה ליד הקצה התחתון של אחד הסדינים חצוי של פילו.
מפזרים שמיר. מקפלים את הצדדים של פילו, ואז לגלגל את הפילה.
מניחים על תבנית אפייה, ומברשת קלות עם חמאה. חזור עם הפילה שנותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה נפוח וחום זהוב, כ -12 עד 15 דקות.
בינתיים, להביא מיץ לימון לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. מרתיחים עד כמעט התאדה. להפחית את החום בינוני, ומערבבים קרם. מבשלים עד הקרם מתעבה במקצת. מערבבים בצל ירוק, ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים הליבוט על בריכה של רוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.