הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . אם יש לך מיץ לימון, בצק פילו, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט עטוף בפילו, פילו עטוף אספרגוס עם רוטב שום שום איולי טבילה, ו הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה קלה 1 גיליון של בצק פילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
הנח גיליון נוסף ישירות על גבי הסדין הראשון, וחמאה קלות אותו. חזור עם הנותרים 2 גיליונות של פילו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4
חותכים גיליונות לשניים.
5
פילה הליבוט העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוט
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מניחים פילה ליד הקצה התחתון של אחד הסדינים חצוי של פילו.
7
מפזרים שמיר. מקפלים את הצדדים של פילו, ואז לגלגל את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפו
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מניחים על תבנית אפייה, ומברשת קלות עם חמאה. חזור עם הפילה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה נפוח וחום זהוב, כ -12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בינתיים, להביא מיץ לימון לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה. מרתיחים עד כמעט התאדה. להפחית את החום בינוני, ומערבבים קרם. מבשלים עד הקרם מתעבה במקצת. מערבבים בצל ירוק, ומתבלים במלח ופלפל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.