פינוקי גרנולה יפים
פינוקי גרנולה יפים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 113 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר חום, שיבולת שועל לבישול מהיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 10%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. אין פינוקי פשתן גרנולה לאפות, מרק פלפל יפה, ו די חם פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים והניחו בצד.
בסיר קטן שלבו חמאה, סוכר חום ודבש; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר.
יוצקים מעל את תערובת שיבולת השועל ומערבבים היטב. ממלאים כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות עם 1 כף תערובת שיבולת שועל.
אופים בחום של 350 למשך 12-14 דקות או עד להזהבה. מצננים למשך 10 דקות; העבירו סכין סביב הקצוות לפני שמוציאים לרשת כדי להתקרר לחלוטין. ממיסים שוקולד צ ' יפס ומערבבים לתערובת אחידה. טובלים תחתיות של פינוקי גרנולה בשוקולד.
מניחים על נייר שעווה כשצד השוקולד כלפי מעלה; מעל כל אחד מהם חצי פקאן.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פינוק עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "