קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פינוקי גרנולה יפים

פינוקי גרנולה יפים
פינוקי גרנולה יפים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 113 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר חום, שיבולת שועל לבישול מהיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 10%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. אין פינוקי פשתן גרנולה לאפות, מרק פלפל יפה, ו די חם פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים והניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בסיר קטן שלבו חמאה, סוכר חום ודבש; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
דבשדבש
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים מעל את תערובת שיבולת השועל ומערבבים היטב. ממלאים כוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות עם 1 כף תערובת שיבולת שועל.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
4
אופים בחום של 350 למשך 12-14 דקות או עד להזהבה. מצננים למשך 10 דקות; העבירו סכין סביב הקצוות לפני שמוציאים לרשת כדי להתקרר לחלוטין. ממיסים שוקולד צ ' יפס ומערבבים לתערובת אחידה. טובלים תחתיות של פינוקי גרנולה בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
גרנולהגרנולה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין
5
מניחים על נייר שעווה כשצד השוקולד כלפי מעלה; מעל כל אחד מהם חצי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
פקאניםפקאנים
6
תן לעמוד עד להתקשות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פינוק עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "