קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

פיסטו פרובנס

פיסטו פרובנס
Provençal Pistou דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . זה מנות ראשונות יש 444 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ציר עוף, עלה דפנה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו Tagliatelle עם אדום Provençal Pistou, רוטב פיסטו פרובנס, ו מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את השעועית עם עלה המפרץ 2 כוסות מים. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד למכרז, כ -20 דקות לשעועית טרייה ו -45 דקות לייבוש. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הכרישה, שאלוט, סלרי, גזר, פלפל, טימין ואת 3 כפות המים הנותרים ומבשלים על חום מתון עד שהמים התאדו והירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את המניה וקמצוץ גדול כל מלח ופלפל; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים את השעועית הירוקה, התירס ואת שעועית הקליפה המבושלת יחד עם כל נוזל בישול שנותר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד התירס רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
6
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את בזיליקום ושום תהליך להדביק. עם המכונה על, לאט לשפוך את הנותרים 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מעבירים את מחית לבלנדר ומערבבים עד חלקה מאוד. מגרדים את המחית לקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את הקישואים למרק ומבשלים רק עד מכרז, על 4 דקות. השליכו את ענפי הקורנית ועשו את המרק במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
9
הסר את המרק מהחום, מערבבים את פירה בזיליקום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קצוץ גסבזיליקום קצוץ גס1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, לחתוך לקוביות 1/2 אינץגזר, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ2צלעות קטנותצלעות סלרי קטנות, חתוכות לקוביות 1/2 אינץצלעות סלרי קטנות, חתוכות לקוביות 1/2 אינץ9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או מרק דל נתרן משומרציר עוף או מרק דל נתרן משומר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס טריים או קפואיםגרעיני תירס טריים או קפואים31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, מרובעיםשיני שום, מרובעים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, חתוכה לחתיכות 1 אינץשעועית ירוקה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ1( חצילים)כרישה, פרוסה דקכרישה, פרוסה דק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית טרי, כגון שעועית חמוציות (כ 1 כוס) או 1/2 כוס יבש שחור עיניים אפונה, ספוג לילה במים קרים מנוקזשעועית טרי, כגון שעועית חמוציות (כ 1 כוס) או 1/2 כוס יבש שחור עיניים אפונה, ספוג לילה במים קרים מנוקז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1פלפל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץפלפל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1גדולשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק2עלי קורניתעלי קורנית4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1( חצילים)קישואים, לרבעים לאורכו לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץקישואים, לרבעים לאורכו לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ