Provençal Pistou דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 4 . זה מנות ראשונות יש 444 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. אם יש לכם ציר עוף, עלה דפנה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו Tagliatelle עם אדום Provençal Pistou, רוטב פיסטו פרובנס, ו מרק ירקות פרובנס (Soupe au Pistou) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן, לשלב את השעועית עם עלה המפרץ 2 כוסות מים. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה עד למכרז, כ -20 דקות לשעועית טרייה ו -45 דקות לייבוש. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הכרישה, שאלוט, סלרי, גזר, פלפל, טימין ואת 3 כפות המים הנותרים ומבשלים על חום מתון עד שהמים התאדו והירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שאלוט, מגורר או טחון
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את המניה וקמצוץ גדול כל מלח ופלפל; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים את השעועית הירוקה, התירס ואת שעועית הקליפה המבושלת יחד עם כל נוזל בישול שנותר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד התירס רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
6
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את בזיליקום ושום תהליך להדביק. עם המכונה על, לאט לשפוך את הנותרים 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מעבירים את מחית לבלנדר ומערבבים עד חלקה מאוד. מגרדים את המחית לקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את הקישואים למרק ומבשלים רק עד מכרז, על 4 דקות. השליכו את ענפי הקורנית ועשו את המרק במלח ופלפל.