קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פיסטוק ביסקוטי

פיסטוק ביסקוטי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פיסטוק ביסקוטי, פיסטוק-פיגי ביסקוטי, ו פיסטוק ביסקוטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הנח את הפיסטוקים על גיליון עוגיות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים במשך 10 דקות או עד האגוזים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
במערבל חשמלי, להכות את החמאה עד אור ורך. עם המיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הביצים, סוכר, וניל; לערבב עד מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
6
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
7
מערבבים את הבצק עד חלקה. באמצעות כף עץ, לערבב את הפיסטוקים עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
8
שים את הבצק על משטח מקומח קלות לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מגלגלים כל חצי לתוך יומן, כל 12 אינץ 'ארוך על ידי 1 אינץ' גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
10
מניחים את היומנים על גיליון עוגיות ungreased ואופים במשך 35 דקות או עד תחתית הם מעט חום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
תן ליומנים להתקרר במשך 5 דקות ולאחר מכן למקם על קרש חיתוך. פרוס כל יומן באלכסון לחתיכות בעובי 12 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
שים את העוגיות בחזרה על גיליון העוגיות ואופים 5 דקות. הפוך את העוגיות ואופה את הצד השני במשך 5 דקות נוספות. לאחסן עוגיות במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.