פיסטוק ביסקוטי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פיסטוק ביסקוטי, פיסטוק-פיגי ביסקוטי, ו פיסטוק ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
הנח את הפיסטוקים על גיליון עוגיות בשכבה אחת.
אופים במשך 10 דקות או עד האגוזים קלויים קלות.
במערבל חשמלי, להכות את החמאה עד אור ורך. עם המיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הביצים, סוכר, וניל; לערבב עד מוקרם.
מוסיף את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
מערבבים את הבצק עד חלקה. באמצעות כף עץ, לערבב את הפיסטוקים עד מופץ באופן שווה.
שים את הבצק על משטח מקומח קלות לחתוך לחצי.
מגלגלים כל חצי לתוך יומן, כל 12 אינץ 'ארוך על ידי 1 אינץ' גבוה.
מניחים את היומנים על גיליון עוגיות ungreased ואופים במשך 35 דקות או עד תחתית הם מעט חום.
תן ליומנים להתקרר במשך 5 דקות ולאחר מכן למקם על קרש חיתוך. פרוס כל יומן באלכסון לחתיכות בעובי 12 אינץ'.
שים את העוגיות בחזרה על גיליון העוגיות ואופים 5 דקות. הפוך את העוגיות ואופה את הצד השני במשך 5 דקות נוספות. לאחסן עוגיות במיכל אטום.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.