פיסטוק-ביסקוטי חמוציות
מתכון פיסטוק-ביסקוטי חמוציות מוכן בערך 1 שעה ו 17 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 727 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי פיסטוק חמוציות, עוגיות חמוציות-פיסטוק ביסקוטי, ו ביסקוטי פיסטוק חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה וסוכר בקערה גדולה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, מכים היטב; מכים בקליפה כתומה ותמצית.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים באוכמניות ופיסטוקים.
מחלקים בצק לשניים. באמצעות ידיים מקורנות קלות, לעצב כל חלק לתוך יומן 14 "x 2".
מניחים את שני היומנים 3" בנפרד על תבנית אפייה גדולה מרופדת בנייר קלף.
אופים ב 325 במשך 28 דקות או עד המשרד למגע. יומני מגניב על תבנית אפייה 10 דקות.
חותכים כל יומן לתוך 1/2 " - פרוסות אלכסוניות עבות עם סכין משונן באמצעות תנועת ניסור עדינה.
מניחים פרוסות, בצד חתוך למטה, על תבנית אפייה.
אופים 9 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 12 דקות יותר.
להעביר ביסקוטי חוט מתלים להתקרר לחלוטין.