פיסטוק ומיובש-ביסקוטי דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פיסטוק וביסקוטי מיובש דובדבן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 48 . מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. לכו לחנות ותביאו מלח כשר, תמצית ונילן, שיבולת שועל מיושנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ביסקוטי דובדבן פיסטוק, שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן, ו עוגיות רציניות: פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון גדול rimmedbaking עם נייר קלף.
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה של מיקסר astand מצויד משוט. תערובת מהירות onlow במשך 30 שניות. בינתיים, בקערה aseparate, לטאטא יחד ביצים ולאחר 5 מרכיבים.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח; מכים עד לשלב. מקפלים incherries ופיסטוקים.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות; מחלקים לחצי. שימוש בידיים משוריינות, בצק shapeeach חצי לתוך יומן 16 " - ארוך.
Brushoff עודף קמח; העברת יומני מוכןגיליון, במרווחים 5" זה מזה. לשטח כל רישום intoa 2"-רצועת רחב.
אופים, מסתובב גיליון חצי דרך, עד השחמה ולהגדיר, על 30minutes.
העברה למתלה; תן מגניב עבור 15minutes. הפחת את התנור ל-250 ° F וארגן מתלה 1 בשליש העליון של התנור ו-1 מתלה אינבוטום שלישי.
קו גיליון אפייה שני עם parchmentpaper.
להעביר ביסקוטי למשטח עבודה.באמצעות סכין משונן, לחתוך כל פסים באופן אישי לתוך 1/3 " - פרוסות עבות. מארגנים, חותכים צד, על מצעי אפייה.
אופים ביסקוטי, מסתובב אפייה sheetshalfway דרך, עד פריך, על 40minutes.
להעביר גיליונות אפייה למדפים; בואו מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. אחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.