קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פיסטוק פרג לחם

פיסטוק פרג לחם
פיסטוק פרג לחם עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 334 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו פיסטוקים, מלח, פרג ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות), תערובת לחם פרג, ו פרג לחם ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: stand מיקסר, 8 1/2 על ידי 4 1/2 אינץ זכוכית כיכר פאן
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מחבת כיכרמחבת כיכר
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
חמאה וקמח קלות את מחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
במעבד מזון, להוסיף 1 1/2 כוסות של פיסטוקים ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
הסר אותם לקערה גדולה ומערבבים בקמח, זרעי פרג, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פרג זרעיםפרג זרעים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם 3 כפות חמאה והסוכר במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
7
מוסיפים את הביצה וממשיכים להכות עד התערובת הופכת צהוב חיוור וסרטים טופס.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
מערבבים בחלב ואת ההתלהבות עד incorporated. מערבבים בעדינות את התערובת לתוך החומרים היבשים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
9
יוצקים לתוך מחבת כיכר להחליק את החלק העליון. נקודה עם כוס 1/4 הנותרים של פיסטוקים שלמים ומפזרים קמצוץ של מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
מלח יםמלח ים
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
10
אופים עד קל זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
11
הסר את הלחם מן המחבת להתקרר על מתלה חוט, על 10 דקות. פרוסה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם דבש מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת