פיסטוקים מקורמלים, אגוז וטארט שקדים
פיסטוק קרמל, אגוז, וטארט שקדים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו דבש יער, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברי עם בצל מקורמל, פיסטוק וחמוציות, אגוז ופיסטוק בקלאווה, ו פנקייק ריקוטה כתום עם תאנה קרמל פיסטוק קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אבקת סוכר, מלח וציפורן טחון במעבד.
מוסיפים חמאה וקליפה כתומה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 2 כפות מי קרח ומעבדים עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם התערובת יבשה.
העברת בצק למחבת טארט 10-עד 10 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת. להקפיא קרום 25 דקות.
מערבבים שמנת, הן סוכרים, ודבש בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. המשך להרתיח עד תערובת כהה מתעבה מעט, על 4 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בכל האגוזים ומי ורדים. כף מתמלאת באופן שווה לקרום.
אופים טארט עד מילוי הוא חום קרמל מבעבע עבה קרום זהוב, על 38 דקות.
להעביר טארט למתלה להתקרר לחלוטין במחבת. בזהירות להסיר צדדים מחבת מ טארט.
מניחים טארט על מגש. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
חותכים טארט לתוך טריזים ומגישים בטמפרטורת החדר.
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים במזרח התיכון.