פיסטוק קרמל, אגוז, וטארט שקדים יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו דבש יער, קצפת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברי עם בצל מקורמל, פיסטוק וחמוציות, אגוז ופיסטוק בקלאווה, ו פנקייק ריקוטה כתום עם תאנה קרמל פיסטוק קומפוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, אבקת סוכר, מלח וציפורן טחון במעבד.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפורן קרקע
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
2
מוסיפים חמאה וקליפה כתומה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
3
מוסיפים 2 כפות מי קרח ומעבדים עד טופס גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם התערובת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
העברת בצק למחבת טארט 10-עד 10 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת. להקפיא קרום 25 דקות.