פיסקו פאנץ' של Yusho
גשו לסופר וקנו קוקוס, מיץ לימון, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: Pisco Punch, Pisco Punch, ו אננס פיסקו פאנץ.
הוראות כדי להפוך את התה הירוק חדור, לחלוט את עלי התה הרופפים, קוקוס ואננס עם מים רותחים.
תן תלול וקריר, אז מסננים החוצה מוצקים.
כדי להפוך את הסירופ, להביא מים לרתיחה ולהוסיף מסטיק ערבית כדי hydrate.
להקציף כל הזמן עד שהכל מומס ומים הם חלביים. לפרק אננס לחתיכות קטנות ולמקם במיכל גדול. לרסק את umeboshi ולהוסיף למכולה.
מוסיפים סוכר לתערובת המים, מקציפים עד שהכל מומס ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 8 דקות.
הסר סירופ מחום ואז לשפוך על אננס ו umeboshi. מגניב, כיסוי וmacerate במשך 24 שעות. סנן ואטום.
כדי להכין קוקטייל, לשלב פיסקו, תה חדור, סירופ גומי, ומיץ לימון בשייקר בוסטון עם קרח ולנער קשה במשך 20 שניות. לזרוק את כל התוכן של שייקר לזכוכית גביע גדולה.
מרכיבים מנות :
28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. קוקוס מיובש 57 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אננס מיובש 57 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אבקת גומי ערבית מזון כיתה 1 עבור כל אחד. גלגל לימון 28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 1 כף. חומץ ביין אדום דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת) 28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סירופ גומי אננס ו umeboshi 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ סוכר superfine 28 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. קוקוס ואננס חדורים תה ירוק 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. loose-leaf sencha green tea 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)