קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות1
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיסקו פאנץ' של Yusho

פיסקו פאנץ' של Yusho
גשו לסופר וקנו קוקוס, מיץ לימון, אננס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכונים דומים: Pisco Punch, Pisco Punch, ו אננס פיסקו פאנץ.

הוראות

1
כדי להפוך את התה הירוק חדור, לחלוט את עלי התה הרופפים, קוקוס ואננס עם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
תה ירוקתה ירוק
תה רופףתה רופף
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
תן תלול וקריר, אז מסננים החוצה מוצקים.
3
כדי להפוך את הסירופ, להביא מים לרתיחה ולהוסיף מסטיק ערבית כדי hydrate.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
להקציף כל הזמן עד שהכל מומס ומים הם חלביים. לפרק אננס לחתיכות קטנות ולמקם במיכל גדול. לרסק את umeboshi ולהוסיף למכולה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים סוכר לתערובת המים, מקציפים עד שהכל מומס ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר סירופ מחום ואז לשפוך על אננס ו umeboshi. מגניב, כיסוי וmacerate במשך 24 שעות. סנן ואטום.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
7
כדי להכין קוקטייל, לשלב פיסקו, תה חדור, סירופ גומי, ומיץ לימון בשייקר בוסטון עם קרח ולנער קשה במשך 20 שניות. לזרוק את כל התוכן של שייקר לזכוכית גביע גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט3 פרוסות ריבס טרי, ועוד לקישוט
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
תהתה
8
מקשטים עם גלגל לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון