פיצ'י גבינה דנית
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל גבינה אפרסק דנית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 416 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר, שימורי אפרסק, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פיצ'י גבינה דנית, גבינת שמנת אפרסקית-ממרח ג'לאפה נואו, ו עוגת קפה גבינה אפרסקית (שף מפונק) (מתכונים דומים).
הוראות
הפרד בצק לארבעה מלבנים; חותם נקבים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל אחד ל -7 אינץ'. איקס 3-1 / 2-ב. מלבן. בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, סוכר ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה; מורחים על מלבנים.
מגלגלים מצד ארוך; קמצוץ קצוות לאטום. מחזיק קצה אחד, סליל רופף כל אחד.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת. למעלה כל סליל עם 2 כפיות משמר.
אופים בחום של 350 15-20 דקות או עד להזהבה.
עבור זיגוג, בקערה קטנה, לשלב אבקת סוכר, וניל מספיק חלב כדי להשיג עקביות הרצוי.