פיצה BLT
פיצה BLT עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, עגבניות, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-131 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט BLT, סלט BLT, ו עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C), או על פי הוראות החבילה לבצק פיצה.
מניחים בייקון במחבת כבדה מעל חום בינוני גבוה, ומטגנים עד השחמה, אבל לא פריך.
למתוח בצק פיצה על אבן פיצה, מחבת או גיליון עוגיות.
מברישים את הבצק בשמן זית.
מורחים את המוצרלה גרוסה על הקרום, ומסדרים את העגבניות על הגבינה. קוצצים בייקון, ומפזרים באופן שווה על הפיצה.
אופים פיצה במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא זהב וגבינה נמס במרכז. בעוד הפיצה בתנור, לזרוק את החסה מגורר עם מיונז, ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. מעל הפיצה המוגמרת עם החסה לבושה, ומגישים מיד.