קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פיצה איטלקית קציצה עמוקה

פיצה איטלקית קציצה עמוקה
פיצה איטלקית עם קציצה עמוקה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פירורי לחם, תרד, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה נקניקייה עמוקה איטלקית, פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, ו פיצה דיפ-דיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחץ על בצק פיצה קרום לתוך הצדדים התחתון ומעלה של a9 אינץ ' עגול cakepan מצופה ספריי בישול. בצק מעיל עם ספריי בישול (כדי לעזור קרום חום).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2
אופים ב 425 על המדף התחתון של התנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסננים תרד, ולחץ בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
שלב תרד הבא 3 מרכיבים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
5
מוסיפים פירורי לחם, גבינת פרמזן, וחלבון ביצה, מערבבים היטב. תערובת צורה לתוך 12 כדורי בשר. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים קציצות, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות איטלקי קלאסי על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות איטלקיותעגבניות איטלקיות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מערבבים גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, גבינת פרובולונה 1/4 כוס, וטבעות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
לפי עוגהלפי עוגה
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
10
מורחים חצי מתערובת גבינה על רוטב עגבניות. סדר כדורי בשר על תערובת גבינה. כף שנותר 1/2 כוס רוטב עגבניות ותערובת גבינה נותרת סביב כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
אופים ב 425 על המדף התחתון של התנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מפזרים עם הנותרים 1/4 גבינת פרובולון כוס, ואופים 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
אדום מבריק אודם בצבע, על האף יין זה מציע ניחוחות של פירות אדומים, שזיפים, סיגליות. כמו כן ניכרים הערות של טבק בלונדיני, גרפיט, מברשת לחה, הערות קלויות. על החיך, הוא מרענן ונעים, עם טאנינים אלגנטיים ומאוזנים שמשאירים גימור ארוך של הערות קקאו קלויות ומרירות, המגיעות מהזדקנות בעץ.