פיצה בירה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Beer Pizzan. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 3199 קלוריות , 119 גרם חלבון ו -194 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 65% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת מוצרלה, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם בירה סתיו , פחית בירה מנגל , ושרימפס מטוגן בבלילה .
הוראות
מחממים תנור ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומקפיצים את הפפרוני והבייקון עד להשחמה אחידה.
מערבבים פנימה את הפטריות, הבצל והפלפל הירוק. מבשלים ומערבבים כ-5 דקות, עד לריכוך.
בסיר בינוני על אש בינונית מערבבים את החומרים מהמחבת עם רוטב העגבניות והבירה. מתבלים בשום, אורגנו, טימין ומלח. מניחים לתערובת להתבשל כ-15 דקות, עד שהיא מסמיכה מעט.
מורחים על 2 קרומי הפיצה ומעליהם גבינה.
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב.