פיצה ברביקיו מדהימה להפליא
אם יש לך רוטב מרינרה, גבינת מוצרלה, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו פיצה ברביקיו מדהימה להפליא, פיצה עוף צלוי קלה, ו פיצה עוף בגריל ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן השומשום במחבת מעל חום בינוני.
מניחים את חזה העוף במחבת, ומעל עם 1 כף רוטב ברביקיו. מבשלים 10 דקות, להסתובב, ולמעלה עם 1 רוטב ברביקיו כף. המשך לבשל 10 דקות, עד מיצים לרוץ ברור. מגניב מעט, לחתוך לחתיכות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים את רוטב ברביקיו הנותר ורוטב מרינרה.
מורחים באופן שווה על קרום הפיצה.
מפזרים גבינת מוצרלה. מסדרים חתיכות עוף מבושלות ופרוסות בצל אדומות מעל.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת תוססת.
הסר מהחום, מפזרים כוסברה, ולתת לשבת 10 דקות לפני חיתוך.