קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פיצה ברביקיו מדהימה להפליא

פיצה ברביקיו מדהימה להפליא
אם יש לך רוטב מרינרה, גבינת מוצרלה, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו פיצה ברביקיו מדהימה להפליא, פיצה עוף צלוי קלה, ו פיצה עוף בגריל ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן השומשום במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מניחים את חזה העוף במחבת, ומעל עם 1 כף רוטב ברביקיו. מבשלים 10 דקות, להסתובב, ולמעלה עם 1 רוטב ברביקיו כף. המשך לבשל 10 דקות, עד מיצים לרוץ ברור. מגניב מעט, לחתוך לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה קטנה, מערבבים את רוטב ברביקיו הנותר ורוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
רוטב מרינרהרוטב מרינרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מורחים באופן שווה על קרום הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
מורחיםמורחים
6
מפזרים גבינת מוצרלה. מסדרים חתיכות עוף מבושלות ופרוסות בצל אדומות מעל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
עוף מבושלעוף מבושל
בצל אדוםבצל אדום
7
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד גבינה מותכת תוססת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהחום, מפזרים כוסברה, ולתת לשבת 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.