קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

פיצה הודו צמחונית

פיצה הודו צמחונית
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצה הודו צמחונית, מנגל טורקיה פיצה עם שלך שאריות הודיה טורקיה, ו פיצה צמחונית.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים סוכר; תן לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים פנימה 1 כף שמן, אגוזים, בזיליקום ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים 2 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 5-6 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
אגרוף בצק למטה; תנו לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים; לחץ על כל מנה ל-12 אינץ ' משומן. פיצה פאן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
7
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הבצל, הפלפלים, הפטריות והשום ב -2 כפות שמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים תערובת רוטב סלט, פלפל ומלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקימעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מברישים את יתרת השמן על הבצק. למעלה עם תערובת הודו, זיתים וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
אופים בחום של 425 למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים500חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לחםקמח לחם32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבזיליקום טרי טחוןבזיליקום טרי טחון961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1( חצילים)פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת הקרקע טורקיהחבילת הקרקע טורקיה52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק108חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול פרוס זיתים בשלים, סחוטיכול פרוס זיתים בשלים, סחוט1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פרמזן גרוסהגבינת פרמזן גרוסה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומןכוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומן1חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות45חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צנוברים, קצוץצנוברים, קצוץ1מעטפהרוטב סלט ראנץרוטב סלט ראנץ1( חצילים)פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביותפלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות2חתיכות טופי הית' ברמלח, מחולקמלח, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110° עד 115°)מים חמים (110° עד 115°)

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס
מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס