פיצה הודו צמחונית
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצה הודו צמחונית, מנגל טורקיה פיצה עם שלך שאריות הודיה טורקיה, ו פיצה צמחונית.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים סוכר; תן לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים פנימה 1 כף שמן, אגוזים, בזיליקום ו 1/2 כפית מלח.
מוסיפים 2 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 5-6 דקות.
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; תנו לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים; לחץ על כל מנה ל-12 אינץ ' משומן. פיצה פאן.
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הבצל, הפלפלים, הפטריות והשום ב -2 כפות שמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מפזרים תערובת רוטב סלט, פלפל ומלח שנותר.
מברישים את יתרת השמן על הבצק. למעלה עם תערובת הודו, זיתים וגבינות.
אופים בחום של 425 למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה
פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
![מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס]()
מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס