קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

פיצה הודו צמחונית

פיצה הודו צמחונית
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פיצה הודו צמחונית, מנגל טורקיה פיצה עם שלך שאריות הודיה טורקיה, ו פיצה צמחונית.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים סוכר; תן לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים פנימה 1 כף שמן, אגוזים, בזיליקום ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים 2 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 5-6 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת; הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אגרוף בצק למטה; תנו לנוח 5 דקות. מחלקים בצק לשניים; לחץ על כל מנה ל-12 אינץ ' משומן. פיצה פאן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
7
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הבצל, הפלפלים, הפטריות והשום ב -2 כפות שמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים תערובת רוטב סלט, פלפל ומלח שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקימעטפה פרמזן תערובת רוטב סלט איטלקי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
9
מברישים את יתרת השמן על הבצק. למעלה עם תערובת הודו, זיתים וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
אופים בחום של 425 למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לחםקמח לחם33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי טחוןבזיליקום טרי טחון961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1( חצילים)פלפל ירוק, חתוך לקוביותפלפל ירוק, חתוך לקוביות567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת הקרקע טורקיהחבילת הקרקע טורקיה53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק108דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יכול פרוס זיתים בשלים, סחוטיכול פרוס זיתים בשלים, סחוט1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פרמזן גרוסהגבינת פרמזן גרוסה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומןכוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומן1חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)45דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צנוברים, קצוץצנוברים, קצוץ1מעטפהרוטב סלט ראנץרוטב סלט ראנץ1( חצילים)פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביותפלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות2חתיכות טופי הית' ברמלח, מחולקמלח, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110° עד 115°)מים חמים (110° עד 115°)

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

פיצה עובדת ממש טוב עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר עבור פיצה תלוי תוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם קצת חומציות, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 49 דולר.
מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס
מקסימין גרונהאוזר אבצברג ריזלינג גרוס גוואקס