פיצה זית
אם יש לכם עגבניות, גבינת פטה, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. נסו פרושוטו ופיצת אגס עם קרום פיצה שמן זית רוזמרין, פיצה עם בצל אדום, ו פיצה תפוחי אדמה זית (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס את חלקי הבצק לרוחב על תבנית אפייה גדולה המצופה בריסוס בישול ומפוזר בקמח תירס. מעט חופפים את הקצוות של הבצק, צובטים את הקצוות יחד כדי לאטום. לטפוח את הבצק לתוך מלבן 15 x 12 אינץ'.
אופים ב 450 במשך 2 דקות. למעלה עם שאר החומרים.
אופים 12 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.