פיצה חצילים
פיצה חצילים מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. והוא מספק כ 4 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אסיאגו, שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חצילים "פיצה", פיצה חצילים, ו פיצה חצילים.
הוראות
חותכים חצילים לתוך 1/3-inch-סיבובים עבים ולסדר שכבה 1 על גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף. מברישים קלות את שני הצדדים בשמן ומתבלים במלח. מטאטאים 2 עד 3 סנטימטרים מחום עד חום זהוב ומכרז, 3 עד 8 דקות בכל צד.
ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים קמח ומלח במעבד מזון.
מוסיפים שמן ומערבבים. עם מנוע פועל, להוסיף תערובת שמרים בבת אחת, מיזוג עד הבצק יוצר כדור. ללוש בצק על משטח מקומח קלות 5 דקות. לשים בקערה גדולה משומנת ולהפוך למעיל.
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, 1 עד 1 1/4 שעות. בעוד הבצק עולה, מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר של התנור (מסירים מתלים אחרים) ומחממים תנור ל-500°F.
בצק אבק עם קמח על משטח מקומח, ואז לעצב ולמתוח לתוך סיבוב 12-13 אינץ'.
מפזרים קליפת אופה בנדיבות קמח ומעבירים אליו בזהירות בצק. לקלף אידיוט; אם מקלות בצק, להרים אותו ומפזרים קמח מתחת.
לזרוק יחד גבינות ומפזרים 1/4 על בצק. מכסים בחציל, חופפים אותו, ומפזרים גבינה נותרת.
שמן חום במחבת קטנה על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום ופלפל אדום, ערבוב, עד רק ריחני, 30 עד 40 שניות. כפית באופן שווה על חציל.
בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות. כאשר קצה הפיצה נוגע באבן, משוך במהירות את הקליפה לאחור כדי להעביר לאבן (אל תזיז פיצה) ואופה עד שהבצק פריך ומשחימים, 12 עד 15 דקות. שקופיות לקלף תחת פיצה כדי להסיר מהתנור.