קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פיצה חצילים

פיצה חצילים
פיצה חצילים מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. והוא מספק כ 4 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אסיאגו, שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חצילים "פיצה", פיצה חצילים, ו פיצה חצילים.

הוראות

1
חותכים חצילים לתוך 1/3-inch-סיבובים עבים ולסדר שכבה 1 על גיליון אפייה גדול מרופד בנייר כסף. מברישים קלות את שני הצדדים בשמן ומתבלים במלח. מטאטאים 2 עד 3 סנטימטרים מחום עד חום זהוב ומכרז, 3 עד 8 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים קמח ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים שמן ומערבבים. עם מנוע פועל, להוסיף תערובת שמרים בבת אחת, מיזוג עד הבצק יוצר כדור. ללוש בצק על משטח מקומח קלות 5 דקות. לשים בקערה גדולה משומנת ולהפוך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמריםשמרים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו לעלות, מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, 1 עד 1 1/4 שעות. בעוד הבצק עולה, מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר של התנור (מסירים מתלים אחרים) ומחממים תנור ל-500°F.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
פיצה סטוןפיצה סטון
תנורתנור
4
בצק אבק עם קמח על משטח מקומח, ואז לעצב ולמתוח לתוך סיבוב 12-13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מפזרים קליפת אופה בנדיבות קמח ומעבירים אליו בזהירות בצק. לקלף אידיוט; אם מקלות בצק, להרים אותו ומפזרים קמח מתחת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1
לזרוק יחד גבינות ומפזרים 1/4 על בצק. מכסים בחציל, חופפים אותו, ומפזרים גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
גבינהגבינה
בצקבצק
2
שמן חום במחבת קטנה על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום ופלפל אדום, ערבוב, עד רק ריחני, 30 עד 40 שניות. כפית באופן שווה על חציל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
חצילחציל
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בשורה בקצה המרוחק של קליפה עם קצה רחוק של אבן להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות. כאשר קצה הפיצה נוגע באבן, משוך במהירות את הקליפה לאחור כדי להעביר לאבן (אל תזיז פיצה) ואופה עד שהבצק פריך ומשחימים, 12 עד 15 דקות. שקופיות לקלף תחת פיצה כדי להסיר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור