פיצה טאקו
טאקו פיצה היא מנה עיקרית ל-6 סועדים. מנה אחת מכילה 785 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -48 גרם שומן . תמורת 2.07 דולר למנה , מתכון זה מכסה 28% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. אם יש לכם רסק עגבניות, חלב, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 58% . מתכונים דומים: מילוי טאקו עם שעועית שחורה ופלפלים , מרק טאקו קל וטעים , וסלט טאקו דגים בריא וחריף .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את קמח התירס, הקמח, אבקת האפייה והמלח.
מוסיפים חלב וחמאה; מערבבים היטב. מהדקים לתחתית ודפנות של פיצה בקוטר 30-35 ס"מ.
אפו ב-200 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות. קררו.
במחבת גדולה, טגנו את הבשר והנקניקיות על אש בינונית עד שהן כבר לא ורודות; סננו. ערבבו פנימה את רסק העגבניות, העגבניות המשומרות, תבליני הטאקו והמים; הביאו לרתיחה. בשלו על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 5 דקות.
מערבבים גבינות; מפזרים 2 כוסות מעל שכבת הבשר.
אופים ב-200 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה. מפזרים מעל חסה, עגבנייה טרייה, זיתים, בצל ואת יתרת הגבינה.