פיצה טבעונית
המתכון Vegan Pizzan מוכן בערך 2 שעות ו -40 דקות וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך אורגנו, שמן, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו לחגוג את יום הפיצה הלאומי עם כיסי פיצה טבעוניים, פיצה טבעונית, ו כיס פיצה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח לחם, מים, 3 כפות שמן זית, שמרים, ומלח יחד בקערה גדולה; כאשר הבצק מושך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מניחים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת קלות ופונים למעיל. מכסים במגבת ולתת לעלות במקום חם במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קל גריז 2 14 אינץ מחבתות פיצה עם 1 כפית שמן; אבק קל כל מחבת עם קמח תירס.
מחלקים את הבצק לשניים ומתגלגלים ל-2 סיבובים דקים.
מעבירים כל סיבוב למחבת פיצה מוכנה.
מורחים רוטב פיצה על בצק; למעלה עם פטריות, פלפלים, בצל, זיתים ואורגנו.
אופים פיצות בתנור שחומם מראש עד שהקרום מוזהב והרוטב מבעבע, כ-20 דקות.
מקשטים עם פלפל אדום מרוסק.