פיצה יוונית
פיצה יוונית דורשת על 37 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 369 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם עלי תרד לתינוק, גבינת פטה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצה יוונית, פיצה יוונית, ו פיצה יוונית.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.אבק גיליון אפייה כבד עם קמח תירס. הניחו בצד.
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/4 אינץ 'באורך 16 אינץ ' ורוחב 8 אינץ'.
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה.
לציפוי: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד שהוא ארומטי. בקבוצות מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, כ -5 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את גבינת הפטה והנענע. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
בעזרת שיני המזלג, דוקרים את פני הבצק בכל רחבי.
מורחים מעל את תערובת התרד ומנקדים בחמאה.
אופים עד שהבצק מזהיב ופריך, 15 עד 18 דקות.