קושיקשה
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פיצה יוונית

פיצה יוונית
פיצה יוונית דורשת על 37 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 369 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם עלי תרד לתינוק, גבינת פטה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצה יוונית, פיצה יוונית, ו פיצה יוונית.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.אבק גיליון אפייה כבד עם קמח תירס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/4 אינץ 'באורך 16 אינץ ' ורוחב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
3
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
לציפוי: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרישהכרישה
6
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד שהוא ארומטי. בקבוצות מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
שוםשום
7
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את גבינת הפטה והנענע. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת פטהגבינת פטה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בעזרת שיני המזלג, דוקרים את פני הבצק בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מורחים מעל את תערובת התרד ומנקדים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
10
אופים עד שהבצק מזהיב ופריך, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
חותכים לריבועים ומגישים.