פיצה יוונית עם פטה
המתכון פיצה יוונית עם פטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 10 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. לך לחנות ותביא את כלהכסף, שיני שום, קינמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו יווני Pizzan על פילו עם Fetan ועגבניות, פיצה יוונית עם קצפת וחלפיניו קלויים, ו מטבל פטה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפי תנור בשליש התחתון והעליון של התנור.
תנור חום ל 475 F. מחלקים בצק לארבעה חלקים שווים.
להתגלגל על משטח משוריין היטב לעשות ארבעה סיבובים 6 אינץ ולהעביר לשני ungreased אפייה גיליונות.
מערבבים בשר נא עם שום, קינמון, וכלמלח, ומתבלים במלח ופלפל. בשר קרמבל באופן שווה על כל סיבוב. למעלה עם אורגנו, בצל ועגבניות.
אופים 10 דקות; להסיר פיצות מהתנור ולפזר פטה מעל צמרות. חזרו לתנור ואפו 5 דקות יותר, או עד שהקצוות משחימים קלות והבשר מבושל היטב.