קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

פיצה ירקות פסטו

פיצה ירקות פסטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיצה צמחית פסטו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 294 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.74 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, פלפל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו פיצה צמחונית עם פסטו, פיצה ירקות פסטו, ו פיצה פסטו ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הפטריות, הברוקולי, הקישואים, הפלפלים והבצל עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פסטו.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מניחים קרום על 12 אינץ'. מחבת פיצה; מורחים ברוטב פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
4
מפזרים גבינת רומנו; למעלה עם תערובת ירקות וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
מפזרים פטה ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
6
אופים בחום של 450 מעלות במשך 8-12 דקות או עד שהקרום שחום קלות והמוצרלה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: Trebbiano, ורדיקיו., קיאנטיname

איטלקית עובדת ממש טוב עם טרביאנו, ורדיצ ' יו וקיאנטי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סיטרה טרביאנו ד ' אברוצו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
סיטרה טרביאנו ד ' אברוצו
סיטרה טרביאנו ד ' אברוצו
רך, פרחוני ונעים יבש עם פריך, טרי הדר טעמים. עדין עם ערעור מתובל, יין זה מעולה בפני עצמו כמו אפריטיף או אידיאלי עם דגים, בשר לבן, או גבינות מתובל מעט.