פיצה ירקות פסטו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיצה צמחית פסטו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 294 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.74 דולר למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בצל, פלפל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו פיצה צמחונית עם פסטו, פיצה ירקות פסטו, ו פיצה פסטו ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, הקפיצו את הפטריות, הברוקולי, הקישואים, הפלפלים והבצל עד שהם רכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה פסטו.
מניחים קרום על 12 אינץ'. מחבת פיצה; מורחים ברוטב פיצה.
מפזרים גבינת רומנו; למעלה עם תערובת ירקות וזיתים.
אופים בחום של 450 מעלות במשך 8-12 דקות או עד שהקרום שחום קלות והמוצרלה נמסה.
יין מומלץ: Trebbiano, ורדיקיו., קיאנטיname
איטלקית עובדת ממש טוב עם טרביאנו, ורדיצ ' יו וקיאנטי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סיטרה טרביאנו ד ' אברוצו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![סיטרה טרביאנו ד ' אברוצו]()
סיטרה טרביאנו ד ' אברוצו
רך, פרחוני ונעים יבש עם פריך, טרי הדר טעמים. עדין עם ערעור מתובל, יין זה מעולה בפני עצמו כמו אפריטיף או אידיאלי עם דגים, בשר לבן, או גבינות מתובל מעט.