קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פיצה לבנה עם Broccolini

פיצה לבנה עם Broccolini
המתכון פיצה לבנה עם Broccolini יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך גבינת פרמזן, עשבי תיבול, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Broccolini פיצה שקדים, נקניק ופיצת Broccolini, ו פיצה סקילט עם Broccolini ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים אבן פיצה או הפוך אפייה על המדף מחממים עד 500 מעלות F. מכסים גיליון אפייה הפוך אחר עם נייר קלף ומברשת עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
3
שים את בצק הפיצה על הנייר המשומן ופנה למעיל. מכסים עם פיסת קלף אחרת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
4
מערבבים את הגבינות, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים את עשבי תיבול ירוקים ועשבי תיבול בקערה אחרת. לזרוק את broccolini ואת הלבנים בצל ירוק על תבנית אפייה עם הנותרים 1 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם. צלי 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
BroccoliniBroccolini
שמן זיתשמן זית
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
6
לחשוף את הבצק; למתוח לתוך מלבן 12-by-16 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל, ואז מחליקים את הבצק ואת הקלף על האבן החמה או על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים עד הזהב, 6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
החלק את הקרום והקלף בחזרה על תבנית האפייה והסר מהתנור. למעלה עם תערובת הגבינה, אז ירקות קלויים תערובת עשבי תיבול. החזירו את הפיצה לתנור ואפו עד שהגבינה תימס, כ-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
10
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.