פיצה ליד החצר
פיצה על ידי החצר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3762 קלוריות, 160 גרם חלבון ו 191 גר' של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו אורגנו, עלי טימין, בצק פיצה שנרכש מראש, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. , שהוא מוצק. נסו פיצה ליד החצר, 100 עקיצות חצר Zesty, ו פונדו נקניקיה בקו 50 יארד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות F.
להניח 2 אבני פיצה או גיליונות אפייה שטוחים זה לצד זה בתנור.
מחממים מחבת סאוט יבשה על הכיריים בחום בינוני-גבוה. כאשר המחבת חמה, להטות את המחבת ולהוסיף שמן זית כתית.
מוסיף את הבצלים, מלח, וטוויסט של פלפל. מנמיכים את החום בינוני וטחון, ערבוב מדי פעם, במשך 15 עד 20 דקות, או עד הבצל הם קרמל.
מרדדים את הבצק על קליפה ארוכה או 2 לוחות חיתוך לעובי 1/4 אינץ'. השתמש קצת קמח על הלוח כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
החלק העליון של הפיצה עם בצל מקורמל, גבינת גורגונזולה, טימין, ופרמזן מגוררת. מעל החצי השני של הפיצה עם רוטב העגבניות, סלמי קלבריזי, פרוסות מוצרלה ומפזרים את הפקורינו המגורדר והאורגנו הקצוץ.
אופים עד סופר פריך וגבינה מבעבע.