קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

פיצה ללא גלוטן

פיצה ללא גלוטן
מתכון פיצה ללא גלוטן קרום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל קרום שמגיש 8. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. לכי לחנות וקחי עמילן תפוחי אדמה, ביצה, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה טאקו ללא גלוטן עם הקרום פיצה ללא גלוטן של אודי, פיצה ללא גלוטן, ו פיצה ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את תערובת הקמח, שמרים, psyllium, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמחתערובת קמח
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
יוצקים את התערובת לתוך קערה של מערבל לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
גמר הבצק: עם מערבל הדוכן פועל על נמוך, מוסיפים את שמן הזית, ואז את הביצה. לאט, יוצקים במים. הנה החלק החשוב: בצק פיצה ללא גלוטן לא ייראה זהה לבצק גלוטן. זה יהיה הרבה יותר רטוב, אפילו קצת כמו בלילת פנקייק. כשאתם שופכים את המים, חפשו את הבצק שיתחבר סביב המשוט. עם זאת, כאשר אתה מכבה את המיקסר, הבצק צריך ליפול מהמשוט מיד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
לתת את הבצק לעלות: לגרד את בצק הפיצה לתוך קערה גדולה משומנת. מכסים אותו בניילון נצמד ומניחים את הקערה במקום חם. בצק ללא גלוטן לא עולה כמו בצק גלוטן. במקום זאת, אתם מחפשים את הבצק כדי להתייבש באופן מלא ולהגדיל את הגודל על ידי כשליש. כאשר הבצק עלה קצת ויש לו את המרקם של הבצק המסורתי, על 1 1/2 שעות, אתה מוכן לאפות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את התנור ל 500 מעלות F. אם יש לך אבן פיצה - ואנחנו ממליצים לך לעשות-לשים אותו בתנור עכשיו.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
אם אתה הבעלים של קליפת פיצה, להניח פיסת נייר קלף על זה עכשיו. אם אין לך אחד, לשים את נייר קלף על תבנית פיצה או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
שים את הבצק על נייר הקלף ולאחר מכן מעל אותו עם עוד אחד באותו גודל. באמצעות הידיים או מערוך, לשטח את הבצק לאט ובאופן שווה. אתה רוצה בצק פיצה על 12 אינץ ' בקוטר. קח את פיסת נייר הקלף העליונה מהבצק של הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מפזרים קצת שמן זית על גבי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
אופים את הבצק בתנור עד שהקצוות מתחילים לחום ופריך והחלק העליון של הפיצה קצת מוצק למגע, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
תוציא את בצק הפיצה ותעלה עם כל תוספות שתרצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
7
יוצקים את כל הקמחים לתוך מיכל גדול. (חנויות אספקת מסעדה למכור מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק יותר עד כל הקמחים הפכו צבע אחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.