פיצה ללא גלוטן
מתכון פיצה ללא גלוטן קרום מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל קרום שמגיש 8. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. לכי לחנות וקחי עמילן תפוחי אדמה, ביצה, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה טאקו ללא גלוטן עם הקרום פיצה ללא גלוטן של אודי, פיצה ללא גלוטן, ו פיצה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את תערובת הקמח, שמרים, psyllium, ומלח.
יוצקים את התערובת לתוך קערה של מערבל לעמוד.
גמר הבצק: עם מערבל הדוכן פועל על נמוך, מוסיפים את שמן הזית, ואז את הביצה. לאט, יוצקים במים. הנה החלק החשוב: בצק פיצה ללא גלוטן לא ייראה זהה לבצק גלוטן. זה יהיה הרבה יותר רטוב, אפילו קצת כמו בלילת פנקייק. כשאתם שופכים את המים, חפשו את הבצק שיתחבר סביב המשוט. עם זאת, כאשר אתה מכבה את המיקסר, הבצק צריך ליפול מהמשוט מיד.
לתת את הבצק לעלות: לגרד את בצק הפיצה לתוך קערה גדולה משומנת. מכסים אותו בניילון נצמד ומניחים את הקערה במקום חם. בצק ללא גלוטן לא עולה כמו בצק גלוטן. במקום זאת, אתם מחפשים את הבצק כדי להתייבש באופן מלא ולהגדיל את הגודל על ידי כשליש. כאשר הבצק עלה קצת ויש לו את המרקם של הבצק המסורתי, על 1 1/2 שעות, אתה מוכן לאפות.
מחממים את התנור ל 500 מעלות F. אם יש לך אבן פיצה - ואנחנו ממליצים לך לעשות-לשים אותו בתנור עכשיו.
אם אתה הבעלים של קליפת פיצה, להניח פיסת נייר קלף על זה עכשיו. אם אין לך אחד, לשים את נייר קלף על תבנית פיצה או תבנית אפייה.
שים את הבצק על נייר הקלף ולאחר מכן מעל אותו עם עוד אחד באותו גודל. באמצעות הידיים או מערוך, לשטח את הבצק לאט ובאופן שווה. אתה רוצה בצק פיצה על 12 אינץ ' בקוטר. קח את פיסת נייר הקלף העליונה מהבצק של הפיצה.
מפזרים קצת שמן זית על גבי הבצק.
אופים את הבצק בתנור עד שהקצוות מתחילים לחום ופריך והחלק העליון של הפיצה קצת מוצק למגע, 5 עד 8 דקות.
תוציא את בצק הפיצה ותעלה עם כל תוספות שתרצה.
יוצקים את כל הקמחים לתוך מיכל גדול. (חנויות אספקת מסעדה למכור מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק יותר עד כל הקמחים הפכו צבע אחד.