קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פיצה מהעולם הישן

פיצה מהעולם הישן
פיצן מהעולם הישן היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 629 קלוריות , 31 גרם חלבון ו -40 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פפרוני, בשר בקר טחון, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 54% . מתכונים דומים: סופריטו פורטו ריקני אותנטי מהעולם הישן , חטיפי הלימון הטובים בעולם ואיך להכין את רול הלזניה הגדול בעולם .

הוראות

1
בקערה ממיסים שמרים במים. מערבבים סוכר, מלח, שמן וקמח. היכו במרץ 20 פעימות. מכסים ומניחים לנוח כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
עם אצבעות חמאה, טפחו את הקרום לתוך 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה. מכסים ברוטב פיצה. למעלה עם ארבעת המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4
אופים ב-425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהקרום והגבינה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי