פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה
פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו נקניק עוף, חמאת תפוחים ופונטינה פניני עם בצל אדום מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל פחם עד בינוני (כ -35
או להקים כיריים ולהשתמש בחום בינוני. לחמם מחבת כבדה גדולה עד חם, אז תחתית שמן וצדדים. טוסט פיצה קרום (זול בצד למטה, אם יש אחד), לחיצה על הקצוות, עד פריך וזהב בתחתית, 4 עד 5 דקות.
אש סטוק עם 12 עד 15 יותר בריחים אם באמצעות פחם.
הוסף 2 כפות. שמן למחבת, ואז בצל, נקניק, מלח, פלפל, ותימין. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל רך וחום זהוב בינוני, 8 עד 12 דקות.
הסר מחבת מהחום. לגרוף תערובת בצל לקערה ולמחוק את המחבת.
מחבת מברשת עם השמן שנותר. להתאים את קרום הפיצה למחבת עם צד קלוי למעלה. כפית על רוטב פיצה ושני שלישים של תערובת בצל, ואחריו גבינות, תערובת בצל נותרת, אורגנו. החזירו את המחבת לחום. לבשל, מכוסה מכסה או לסכל, עד גבינה מתחילה להמיס (לבדוק מתחת כדי להיות בטוח שזה לא לשרוף), 3 עד 5 דקות.
מעבירים פיצה לסיפון. אוהל עם רדיד כדי להמיס גבינה לחלוטין, ואז לחתוך.