פיצה מטוגנת בשמן עמוק
פיצה מטוגנת בשמן עמוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 509 גרם של שומן, וסך הכל 5013 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה הוא אהב על ידי 216 אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה קריספי בטיגון עמוק, פיצת ארוחת בוקר מטוגנת בשמן עמוק עם נקניק, ביצים, פרמזן והולנדז, ו פיצה צלחת עמוקה באמת (פיצה פאן עוגה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מוסיפים מים ומערבבים עם הידיים עד הבצק מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. ללוש קלות במשך כ 30 שניות, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 16 שעות.
להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות באמצעות ידיים מקומטות, לחלק לארבעה חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור ומקום על לוח מקומח, משאיר כמה סנטימטרים של מרחב בין כל כדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת כלים לחה ונקייה.
בינתיים, בערך לערבב עגבניות במעבד מזון, בלנדר, עם בלנדר יד, או ביד. מתבלים לפי הטעם במלח. בערך לקרוע מוצרלה לתוך 1/2-עד 1 אינץ גושים לסחוט עודף מי גבינה.
כאשר הבצק עלה, מחממים מטגן לחום גבוה עם המתלה להגדיר כ 6 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler.
מניחים 10 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת נירוסטה תחת broiler.
מוסיפים שמן לתנור ווק רחב או הולנדי ומחממים על חום גבוה ל-350 ° F, כפי שרשום על מדחום הנקרא מיידית או ומטגן עמוק. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה זו.
על קערה מקומטת קלות, למתוח או לגלגל כדור בצק אחד לדיסק בקוטר של כ -10 אינץ'. באמצעות קצות האצבעות שלך, לעשות עשרות עד 18 חורים קטנים בבצק המתוח, עוזב את 1 אינץ ' החיצוני ללא פגע.
בזהירות להוריד את הבצק לתוך שמן חם, באמצעות עכביש רשת תיל או מרית מתכת גדולה כדי לשמור אותו שקוע. מטגנים עד נפוחות ומטוגנים קלות בצד התחתון, על 45 שניות. בזהירות להפוך את הבצק עם מלקחיים ומבשלים עד הצד השני הוא פריך, כ 45 שניות יותר. בזהירות להסיר מחבת חמה מתחת broiler ולהגדיר על stovetop. להפוך את הבצק בחזרה ולהעביר למחבת מחוממת מראש.
מורחים כמה כפות של רוטב עגבניות על הבצק, משאירים את הקצוות התוססים העולים חשופים. לפזר כמה חתיכות של מוצרלה וכמה עלים בזיליקום על הפיצה.
העברת broiler ומבשלים עד הקצוות חרוכים (זה יקרה הרבה יותר מהר מאשר עם פיצה רגילה), על 45 שניות.
מגישים פיצה מיד. חזור על שלבים 5 עד 7 עם הפיצות שנותרו.