פיצה מרגריטה
פיצה Margheritan הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שיני שום, עלי בזיליקום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה.
הוראות
מערבבים יחד שמרים, 1 כף קמח, ו 1/4 כוס מים חמים בקערה גדולה ולתת לעמוד עד פני השטח מופיע שמנת, על 5 דקות. (אם התערובת אינה מופיעה שמנת, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מוסיפים 1 1/4 כוסות קמח, נשאר 1/2 כוס מים, מלח, שמן ומערבבים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח (1/4 עד 1/3 כוס) כדי שהבצק יתחיל להתרחק מצדו של הקערה. (הבצק יהיה רטוב מעט.)
ללוש על משטח מקומח, רפלקציה קלה כאשר הבצק הופך דביק מדי, עד חלקה, רך, אלסטי, כ 8 דקות. טופס לתוך כדור, לשים בקערה, ואבק עם קמח. לכסות עם לעטוף פלסטיק או מגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל, על 1 1/4 שעות.
עגבניות דופק עם מיץ בבלנדר בקצרה לעשות פירה עבה.
לבשל שום בשמן בסיר כבד קטן מעל חום בינוני נמוך עד הזהב ריחני וחיוור, על 2 דקות.
מוסיפים פירה עגבניות, בזיליקום, סוכר, ו 1/8 כפית מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מופחת כ 3/4 כוס, כ 40 דקות. מתבלים במלח וקריר.
לפחות 45 דקות לפני אפיית פיצה, לשים אבן על מתלה תנור בשליש התחתון של תנור חשמלי (או על הרצפה של תנור גז) ומחממים תנור ל 260°.
אל תכה למטה. בצק אבק עם קמח, ולאחר מכן להעביר לקליפת פיצה מרופדת קלף או תבנית אפייה גדולה. ללטף את הבצק באופן שווה עם האצבעות שלך ולמתוח לתוך 14 אינץ ' עגול, מחזיר אצבעות במידת הצורך.
מורחים רוטב על בצק, משאירים גבול 1 אינץ ' (ייתכן שיישאר קצת רוטב). לארגן גבינה על גבי, עוזב גבול 2-3 אינץ'.
תחליקי פיצה על קלף על אבן הפיצה.
אופים עד שהבצק פריך ומשחימים והגבינה זהובה ומבעבעת בכתמים, 13 עד 16 דקות. באמצעות פיל או תבנית אפייה, להעביר פיצה ללוח חיתוך. מגניב 5 דקות.
מפזרים כמה עלי בזיליקום לפני חיתוך.
* בצק יכול להיות מותר לעלות לאט במקרר (במקום במקום חם) במשך 1 יום. להביא לטמפרטורת החדר לפני בעיצוב.* רוטב עגבניות יכול להתבצע 5 ימים קדימה ומקורר.