פיצה מרגריטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Margherita Pizzan. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 839 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קמח unbleached, מוצרלה באפלו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F. לשים מחבת רול ג ' לי או חצי מחבת גיליון בתנור.
נתחיל בהכנת רוטב העגבניות. במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית, שום טחון, טימין ואורגנו. מבשלים עד רק ריחני ואז מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 7 עד 8 דקות כדי להפחית ולרכז את הטעם. כבה את החימום והנח בצד.
קח את מחבת גליל הג ' לי שחומם מראש מהתנור וטפטף קצת שמן זית על פני השטח כולו.
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות ולהזמין 1 חתיכת לשימוש נוסף. מותחים את בצק הפיצה כך שהוא פשוט גדול יותר מהמחבת, ואז מניחים אותו בתוך המחבת, כך שהבצק עולה מהצדדים כדי ליצור קרום על השפה. למרוח עם רוטב עגבניות ואז לקרוע את המוצרלה ולפזר אותו באופן שווה על החלק העליון של העוגה. לקרוע את עלי הבזיליקום, להפיץ אותם על גבי טפטוף עם קצת יותר שמן זית. תן לו עונה אחרונה עם מלח ופלפל, לטעום, ואז לאפות בתנור החם עד זהוב תוסס, על 15 עד 18 דקות
בקערה קטנה, לשלב את השמרים, סוכר ומים ומערבבים בעדינות להתמוסס.
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, 5 עד 10 דקות.
אם אתה משתמש במערבל לעמוד, לשלב את המלח והקמח לקערה ואת הדופק כמה פעמים לערבב.
מוסיפים את תערובת השמרים, במהירות הנמוכה ביותר, עד הקמח משלבת. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות בינוני ומערבבים עד הבצק מתאסף לכדור. זה צריך לקחת בערך 2 דקות.
מוסיפים את שמן הזית ואת הדופק עוד כמה פעמים. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק כפי שאתה עושה את זה על ידי סחיטה כמות קטנה יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים, אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, ללוש עד שהוא חלק וגמיש.
אם אתה עושה את הבצק ביד, מוסיפים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומערבבים במלח ואת 2 כפות שמן זית. ואז להתחיל ערבוב בקמח. כאשר התערובת הופכת נוקשה מדי לערבב עם כפית, ללוש את שאר הקמח ביד, הוספת מספיק בדיוק כך הבצק רך אבל לא דביק מדי. כאשר אתה עובד, לסחוט כמות קטנה של בצק יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים; אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות.
צור את הבצק לתוך עגול והכניס אותו לתוך קערה משומנת קלות, הופך אותו כדי מעיל את הבצק לחלוטין עם השמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר, מעל אור טייס גז) עד שהיא מכפילה את גודלה, כ 1 שעה.
הסר מהתנור, לחתוך לפרוסות לשרת. .