קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות34
מגזין

פיצה מרגריטה

פיצה מרגריטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Margherita Pizzan. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 839 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קמח unbleached, מוצרלה באפלו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F. לשים מחבת רול ג ' לי או חצי מחבת גיליון בתנור.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
נתחיל בהכנת רוטב העגבניות. במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית, שום טחון, טימין ואורגנו. מבשלים עד רק ריחני ואז מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 7 עד 8 דקות כדי להפחית ולרכז את הטעם. כבה את החימום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
קח את מחבת גליל הג ' לי שחומם מראש מהתנור וטפטף קצת שמן זית על פני השטח כולו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות ולהזמין 1 חתיכת לשימוש נוסף. מותחים את בצק הפיצה כך שהוא פשוט גדול יותר מהמחבת, ואז מניחים אותו בתוך המחבת, כך שהבצק עולה מהצדדים כדי ליצור קרום על השפה. למרוח עם רוטב עגבניות ואז לקרוע את המוצרלה ולפזר אותו באופן שווה על החלק העליון של העוגה. לקרוע את עלי הבזיליקום, להפיץ אותם על גבי טפטוף עם קצת יותר שמן זית. תן לו עונה אחרונה עם מלח ופלפל, לטעום, ואז לאפות בתנור החם עד זהוב תוסס, על 15 עד 18 דקות
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בקערה קטנה, לשלב את השמרים, סוכר ומים ומערבבים בעדינות להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
אם אתה משתמש במערבל לעמוד, לשלב את המלח והקמח לקערה ואת הדופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מוסיפים את תערובת השמרים, במהירות הנמוכה ביותר, עד הקמח משלבת. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות בינוני ומערבבים עד הבצק מתאסף לכדור. זה צריך לקחת בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מוסיפים את שמן הזית ואת הדופק עוד כמה פעמים. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק כפי שאתה עושה את זה על ידי סחיטה כמות קטנה יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים, אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, ללוש עד שהוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
אם אתה עושה את הבצק ביד, מוסיפים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומערבבים במלח ואת 2 כפות שמן זית. ואז להתחיל ערבוב בקמח. כאשר התערובת הופכת נוקשה מדי לערבב עם כפית, ללוש את שאר הקמח ביד, הוספת מספיק בדיוק כך הבצק רך אבל לא דביק מדי. כאשר אתה עובד, לסחוט כמות קטנה של בצק יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים; אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
צור את הבצק לתוך עגול והכניס אותו לתוך קערה משומנת קלות, הופך אותו כדי מעיל את הבצק לחלוטין עם השמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר, מעל אור טייס גז) עד שהיא מכפילה את גודלה, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
הסר מהתנור, לחתוך לפרוסות לשרת. .
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק