קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות5
ציון בריאות34
מגזין

פיצה מרגריטה

פיצה מרגריטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Margherita Pizzan. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 839 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קמח unbleached, מוצרלה באפלו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F. לשים מחבת רול ג ' לי או חצי מחבת גיליון בתנור.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
נתחיל בהכנת רוטב העגבניות. במחבת טחון גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים 2 כפות שמן זית, שום טחון, טימין ואורגנו. מבשלים עד רק ריחני ואז מוסיפים את העגבניות הכתושות ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 7 עד 8 דקות כדי להפחית ולרכז את הטעם. כבה את החימום והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
קח את מחבת גליל הג ' לי שחומם מראש מהתנור וטפטף קצת שמן זית על פני השטח כולו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
חותכים את הבצק ל 2 חתיכות ולהזמין 1 חתיכת לשימוש נוסף. מותחים את בצק הפיצה כך שהוא פשוט גדול יותר מהמחבת, ואז מניחים אותו בתוך המחבת, כך שהבצק עולה מהצדדים כדי ליצור קרום על השפה. למרוח עם רוטב עגבניות ואז לקרוע את המוצרלה ולפזר אותו באופן שווה על החלק העליון של העוגה. לקרוע את עלי הבזיליקום, להפיץ אותם על גבי טפטוף עם קצת יותר שמן זית. תן לו עונה אחרונה עם מלח ופלפל, לטעום, ואז לאפות בתנור החם עד זהוב תוסס, על 15 עד 18 דקות
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בקערה קטנה, לשלב את השמרים, סוכר ומים ומערבבים בעדינות להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
אם אתה משתמש במערבל לעמוד, לשלב את המלח והקמח לקערה ואת הדופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את תערובת השמרים, במהירות הנמוכה ביותר, עד הקמח משלבת. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות בינוני ומערבבים עד הבצק מתאסף לכדור. זה צריך לקחת בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מוסיפים את שמן הזית ואת הדופק עוד כמה פעמים. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק כפי שאתה עושה את זה על ידי סחיטה כמות קטנה יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים, אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, ללוש עד שהוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
אם אתה עושה את הבצק ביד, מוסיפים את תערובת השמרים לקערה גדולה ומערבבים במלח ואת 2 כפות שמן זית. ואז להתחיל ערבוב בקמח. כאשר התערובת הופכת נוקשה מדי לערבב עם כפית, ללוש את שאר הקמח ביד, הוספת מספיק בדיוק כך הבצק רך אבל לא דביק מדי. כאשר אתה עובד, לסחוט כמות קטנה של בצק יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים; אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
צור את הבצק לתוך עגול והכניס אותו לתוך קערה משומנת קלות, הופך אותו כדי מעיל את הבצק לחלוטין עם השמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר, מעל אור טייס גז) עד שהיא מכפילה את גודלה, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
הסר מהתנור, לחתוך לפרוסות לשרת. .
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד