קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות39
מגזין

פיצה מרגריטה של בובי פליי

פיצה מרגריטה של בובי פליי
המתכון בובי פליי של Margherita פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מנה אחת מכילה 2480 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 128 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לכם בצק פיצה, עגבניות רומא, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: פיצה קינוחים של בובי פליי, Blackberry Shakes (בובי פליי), ו הבצלים הכבושים של בובי פליי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את הגריל לבישול ישיר ועקיף.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
לאחר הגריל חם (אתה יכול להחזיק את הידיים סנטימטר מעל הסורגים לא יותר מ 2 שניות), למתוח ולעצב את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
לצחצח את החלק העליון עם שמן, מלח ופלפל ולזרוק על הגריל, שמן בצד למטה. מבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, 1 דקה. בדוק את תחתית הבצק כדי לראות אם הוא מקבל השחמה. אם זה על חלק אחד, אבל לא השני, להשתמש מרית או מלקחיים כדי לסובב את הבצק 90 מעלות לבשל עוד דקה. אם זה עדיין לא מתחיל להשחים, לכסות את הגריל ולהמשיך לבשל דקה בכל פעם עד התחתון יש השחמה שווה. (זה צריך לקחת רק כמה דקות אם יש לך גריל חם.) החלק העליון של בצק הפיצה יתחיל גם מבעבע עם כיסי אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
5
לאחר הבצק פיצה יש השחמה על הקרקעית, להתהפך וגריל עד חום זהוב הבצק הוא פשוט מוצק, עוד דקה בערך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
הסר למחבת גיליון. מכסים את הגריל כך שהוא שומר על החום לשלב הבא.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
7
טפטוף העליון עם יותר שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
8
שים את המוצרלה ופרוסות העגבניות למעלה ומתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הפיצה לגריל על מחבת הסדין, לכסות את הגריל ומבשלים 3 או 4 דקות כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
9
הסר מן הגריל לקרוע את עלי בזיליקום מעל. תחתוך ותגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.