פיצה מרגריטה של בובי פליי
המתכון בובי פליי של Margherita פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. מנה אחת מכילה 2480 קלוריות, 132 גרם חלבון ו 128 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. אם יש לכם בצק פיצה, עגבניות רומא, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. מתכונים דומים: פיצה קינוחים של בובי פליי, Blackberry Shakes (בובי פליי), ו הבצלים הכבושים של בובי פליי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הכן את הגריל לבישול ישיר ועקיף.
לאחר הגריל חם (אתה יכול להחזיק את הידיים סנטימטר מעל הסורגים לא יותר מ 2 שניות), למתוח ולעצב את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח שטוח.
לצחצח את החלק העליון עם שמן, מלח ופלפל ולזרוק על הגריל, שמן בצד למטה. מבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, 1 דקה. בדוק את תחתית הבצק כדי לראות אם הוא מקבל השחמה. אם זה על חלק אחד, אבל לא השני, להשתמש מרית או מלקחיים כדי לסובב את הבצק 90 מעלות לבשל עוד דקה. אם זה עדיין לא מתחיל להשחים, לכסות את הגריל ולהמשיך לבשל דקה בכל פעם עד התחתון יש השחמה שווה. (זה צריך לקחת רק כמה דקות אם יש לך גריל חם.) החלק העליון של בצק הפיצה יתחיל גם מבעבע עם כיסי אוויר.
לאחר הבצק פיצה יש השחמה על הקרקעית, להתהפך וגריל עד חום זהוב הבצק הוא פשוט מוצק, עוד דקה בערך.
הסר למחבת גיליון. מכסים את הגריל כך שהוא שומר על החום לשלב הבא.
טפטוף העליון עם יותר שמן זית.
שים את המוצרלה ופרוסות העגבניות למעלה ומתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הפיצה לגריל על מחבת הסדין, לכסות את הגריל ומבשלים 3 או 4 דקות כדי להמיס את הגבינה.
הסר מן הגריל לקרוע את עלי בזיליקום מעל. תחתוך ותגיש מיד.