קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!)

פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!)
פיצה נפוליטנית מחבת (לא לישה או תנור נדרש!) הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 833 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמרים, קומץ עלי בזיליקום, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 458 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו פיצה מרגריטה נפוליטנית, פלפל נפוליטני ובצק חיטה מלאה דבש, ו האקר-פיצה נפוליטנית בחינם למטבח ביתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להקציף עד הומוגנית.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים מים ומערבבים עם הידיים עד הבצק מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. הבצק יהיה דביק מאוד. מכסים את הקערה בחוזקה עם פלסטיק לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להפוך את הבצק על לוח משוריין בכבדות באמצעות ידיים מקורנות, לחלק לארבעה חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור ומקום על לוח מקומח, משאיר כמה סנטימטרים של מרחב בין כל כדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת כלים נקייה ומשוריינת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
תן לעלות במשך שעות.
6
בינתיים, בערך לערבב עגבניות במעבד מזון, בלנדר, עם בלנדר יד, או ביד. מתבלים לפי הטעם במלח. בערך לקרוע מוצרלה לתוך 1/2-עד 1 אינץ גושים לסחוט עודף מי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר הבצק עלה, בעדינות למתוח כדור בצק אחד על לוח משוריין היטב לתוך סיבוב על 6 אינץ ' בקוטר. בעדינות להרים בצק לעטוף על פני פרקי אצבעות, לאט למתוח אותו על ידי סיבוב אותו סביב פרקי האצבעות שלך עד שהוא על פני 10 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מחממים מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד טיפת מים ירד על פני השטח שלה יוצר חרוז מחליקה סביב (כ 500 עד 316°). בזהירות להעביר את הבצק למחבת ולכסות עם מכסה הדוק. מבשלים עד הצד התחתון הוא השחמה קלה מאוד ואת הבצק התנפח כתמים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר בצק עם מרית מתכת. לרוקן את כל הבועות במרכז הבצק ולהשאיר בועות בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
הפוך את הבצק וחזור למחבת כך שהצד המבושל פונה כעת כלפי מעלה. מבשלים, רועד מדי פעם עד הבצק חרוך כהה כתמים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר לחיתוך הלוח והפוך (כך שהצד המבושל הראשון הוא עכשיו בחזרה בתחתית)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
אם באמצעות לפיד מכה: בזהירות לפיד הקצוות של הקרום עד חרוך בערך משחימים כתמים. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
1
מניחים בצק פיצה למעלה בצד למטה (הצד שבישלת שני כלפי מטה) עם הקצה מאוד תלוי על קצה המחבת. מבשלים את הקצה התלוי ישירות מעל הלהבה של מבער גז עד חרוך היטב. לסובב פיצה כך סעיף חדש תלוי קצה ו char שוב. חזור עד קצה קרום כולו חרוך. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לחלופין, מניחים מתלה קירור תיל ישירות מעל להבת המבער. הפוך בצק פיצה ולהשתמש להבה מבער כדי char וחום את הקצוות של הקרום. המשך עם שלב
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
אם משתמשים במבער חשמלי: המשך לשלב
4
ודא הבצק פונה לצד ימין למעלה (זה צריך להיות מול באותו אופן שבו היה כאשר אתה ראשון לשים אותו במחבת).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מורחים כמה כפות של רוטב עגבניות על הבצק, משאירים את הקצוות התוססים העולים חשופים. לפזר כמה חתיכות של מוצרלה וכמה עלים בזיליקום על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
טפטוף עם 1 כף שמן זית. להחזיר פיצה למחבת, להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד התחתון הוא חרוך יפה מוצרלה נמס, על 3 דקות יותר. אם באמצעות לפיד, אתה יכול להשתמש בו כדי לעזור להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים פיצה מיד. חזור על צעדים 4 עד 8 עם נותרו שלושה כדורים של בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק