פיצה נקניק ופלפל
המתכון פיצה נקניק ופלפל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם רסק עגבניות ללא מלח, קרום פיצה בטעם גבינה, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיצה נקניק ופלפל, פיצה עם רוטב פלפל, ו נקניק, קישואים, ופיצת פלפל.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים נקניק ופלפלי פעמון למחבת; מבשלים 6 דקות או עד שפלפלי פעמון הם פריך-מכרז ונקניק הוא השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה גדולה.
שלב מרינרה בסיסית רסק עגבניות, ערבוב עם מקצף; להפיץ באופן שווה על פני הקרום, עוזב גבול 1 אינץ'.
מפזרים גבינות אורגנו; למעלה באופן שווה עם תערובת נקניק.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד גבינה נמסה קרום הוא השחמה קלות.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון