פיצה סלט זרק
פיצה סלט השליך עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 984 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, רוטב לסלט, עגבניות ענבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: סלט הפוך בסגנון פיצה, סלט פיצה פפרוני, ו סלט השליך.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
שלב 1 קמח כוס, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה.
בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 4 דקות. (אם שימוש מהיר
עלייה שמרים, לתת לבצק לנוח בשלב זה במשך 10 דקות.)
ללטף בצק בידיים מקומטות כדי למלא מחבת פיצה משומנת או תבנית אפייה. או לגלגל בצק על הדלפק משוריין למעגל 12 אינץ'; מקום במחבת פיצה משומנת או תבנית אפייה. צור שפה על ידי צובט את קצה הבצק.
מברשת קרום עם 1 כף שמן זית ומפזרים אבקת שום.
מערבבים גבינת מוצרלה, בצל וגזר; להפיץ על הקרום.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר במשך 15 עד 18 דקות, עד גבינה הוא מבעבע קרום הוא השחמה.
הסר מהתנור ולתת מגניב 2 עד 3 דקות. בזמן שפיצה נאפית, משליכים יחד חסה, עגבניות ורוטב סלט איטלקי.
מורחים על פיצה ומפזרים גבינת פרמזן.