פיצה סלט קוב
פיצת סלט קוב עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם בצק פיצה דק קרום, בצל, ירקות התינוק קלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: סלט קוב באביב עם ויניגרט בזיליקום פטל + סלט צנצנת מייסון, מטבל סלט קוב, ו סלט קוב.
הוראות
לבצק לפרוש על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לטפוח בצק למלבן 14 x 12 אינץ'. בצק מעייל קל עם ספריי בישול.
אופים ב 425 במשך 8 דקות או עד הזהב.
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם 2 כפות גבינה. תניח בצד.
מערבבים שמן, חומץ, חרדל, ו 1/8 כפית פלפל בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר בייקון לתערובת שמן. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים עוף עם הנותרים 1/8 פלפל כפית.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לסיום.
הסר עוף מחבת; קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים עוף, עגבניות ובצל לתערובת שמן; זורקים בעדינות לשלב.
מוסיפים ירקות, זורקים בעדינות. קרום העליון באופן שווה עם תערובת עוף, אבוקדו, הנותרים 2 כפות גבינה.