פיצה עגבניות בצל Vidalia
המתכון בצל וידאלי עגבניות פיזזן מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, מלח, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגבניות מתובלות ומרק בצל וידאלי, סלט עגבניות, Fetan וידאלי בצל, ו עגבניות ירוקות ובצל וידאלי מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, ממיסים שמרים וסוכר במים חמים.
מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ומספיק קמח כדי ליצור בצק רך. הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. לחץ על הבצק למטה ו-1 בפנים. עד הצדדים של שני משומן 14-in. מחבתות פיצה.
מורחים 3/4 כוס רוטב פיצה על כל אחד.
אופים ב 450° במשך 5 דקות.
בינתיים, במחבת, בצל מטגן בשמן שנותר עד מכרז.
סדר פרוסות עגבניות על פיצות.
מערבבים גבינות; מפזרים על עגבניות. למעלה עם בצל.
אופים 10-15 דקות יותר או עד גבינה מותכת. רוטב פיצה חם שנותר; לשרת עם פיצה.