קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

פיצה עגבניות קלויה ללא גלוטן

פיצה עגבניות קלויה ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן עגבניות קלוי פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו פיצה עם קרום, בצלים מקורמלים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: פיצה תרד ועגבניות צלויות {ללא גלוטן}, עגבניות ללא גלוטן ופיצה מוצרלה, ו פטריות ופלפל אדום קלוי pizzan על קרום פולנטה ללא גלוטן.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 425ºF. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות עם טפטוף נדיב של שמן זית. אתה רוצה העגבניות להיות מנצנץ עם שמן זית אבל לא ספוג.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מפזרים מעט מלח כשר וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
4
מורחים את העגבניות על תבנית אפייה מוכנה. צולים עד העגבניות רכות; הקצוות צריכים להיות חום זהוב כהה עם כמה כתמים שחורים. (זמן הצלייה ישתנה בהתאם לעגבניות. תבדוק אותם אחרי 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
הסר את העגבניות מהתנור. תשאיר את התנור דולק. באמצעות מרית גדולה, לגרד עגבניות לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אם לא צחצחת את הבצק בשמן זית לפני שנתת לו לעלות, עשה זאת עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
אופים את הקרום במשך 15 עד 18 דקות, עד חום זהוב קלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור ומניח על מתלה תיל. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
למעלה את הקרום עם בצל קרמל, עגבניות, לבבות ארטישוק, ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
10
תחזיר את הפיצה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
אופים עד הגבינה נמסה תוסס. מוצרלה טרי לא באמת חום; לאחר 5 דקות לבדוק את הפיצה. אם הגבינה מותכת, זה נעשה. אם לא, תאפה עוד קצת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר מהתנור ולחזור מתלה חוט. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.