פיצה עוף ברביקיו עם מוצרלה טרי חלפניו כבוש
פיצה עוף ברביקיו עם מוצרלה טרי חלפניו כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ, כמון טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצק פיצה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מוצרלה טרייה, בזיליקום, ופיצת נקניק עוף, פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, ו עוף טוסטדה עם תירס, חלפניו כבוש שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 450 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מפזרים את שני הצדדים של העוף באופן שווה עם פלפל שחור ומלח.
מערבבים סוכר חום, פפריקה, אבקת שום, וכמון טחון בקערה קטנה, ערבוב היטב לשלב. הניחו בצד 2 כפיות תערובת תבלינים, ולשפשף את תערובת התבלינים הנותרים באופן שווה על כל הצדדים של עוף.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 3 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
תנו לעוף לעמוד 10 דקות, ולפרוס דק נגד התבואה.
רול בצק לתוך מלבן 14 x 9 אינץ '(או מעגל 14 אינץ') על משטח מקומח קלות; פירס בצק עם מזלג. בצק מעייל קל עם ספריי בישול. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור.
מפזרים קמח תירס על פיצה אבן; מניחים בצק על פיצה אבן.
שלב שמורות 2 כפיות תערובת תבלינים, קטשופ, חרדל, וחומץ בסיר קטן על חום בינוני. מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
הסר קרום מבושל חלקית מהתנור; להפיץ תערובת קטשופ באופן שווה על פני הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות. למעלה עם עוף, בצל, חלפניו , וגבינה.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד גבינה הוא השחמה.
אם אתה אוהב ארוגולה, נסה עוף, ארוגולה, פיצה פרושוטו: להכין פיצה עוף ברביקיו דרך שלב 3, השמטת סוכר חום, פפריקה, אבקת שום, וכמון הקרקע.
שלב 1 כף שמן זית כתית אקסטרה ו 2 כפות דק פרוס אנכית שום טרי במחבת מעל חום בינוני נמוך; לבשל 2 דקות או רק עד ריחני, ערבוב כל הזמן (לא שום חום).
מברשת בצק פיצה לא מבושל עם תערובת שום שמן; מפזרים בצק באופן שווה עם 3 אונקיות גבינת פונטינה גרוסה (כ 3/4 כוס) ו 1/2 כפית פלפל אדום כתוש, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים ב 450 במשך 4 דקות או עד גבינה נמסה. בזהירות להסיר קרום מבושל חלקית מהתנור; לארגן עוף על הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים 5 דקות נוספות או עד הקרום הוא זהב פריך.
מניחים 1/2 כוסות ארוגולה בקערה בינונית; טפטוף עם 1 כפית שמן זית כתית אקסטרה 1 כפית מיץ לימון טרי.
מפזרים 1/8 כפית מלח כשר. לזרוק. מסדרים 1 אונקיה פרוסות דקותכדי שווה על פיצה; למעלה עם תערובת ארוגולה. פרוסת פיצה.
משמש 6 (הגשה גודל: 1 פרוסה) קלוריות 307; שומן 9g (שבת 9g); נתרן 624mg
אם אתה אוהב פרמזן, נסה פיצה עוף שלוש גבינה: להכין פיצה עוף ברביקיו דרך שלב 3, השמטת לשפשף ספייס.
שלב 1 גרם מתפורר גבינה כחולה 1 כף חלב נטול שומן; תערובת להפיץ על בצק פיצה לא מבושל, משאיר גבול 1/2 אינץ'. למעלה עם עוף, 2 אונקיות מוצרלה גרוסה, 2 כפות פרמזן מגוררת, ו 1/8 מלח כפית.
אופים ב 450 במשך 12 דקות.
מפזרים 1 כף בזיליקום 1 כף קצוץ אורגנו.
משמש 6 (הגשה גודל: 1 פרוסה) קלוריות 270; שומן 3g (שבת 3g); נתרן 599mg