פיצה עוף יוונית רזה
עוף יווני רזה Pizzan הוא מתכון ים תיכוני המגיש 12. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים פעילים קבועים, עלי בזיליקום, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: סלט עוף ביוונית רזה, סלט עוף באפלו רזה עם יוגורט יווני רוטב גבינה כחולה וסלטים במסעדה, ו פיצה עוף יוונית.
הוראות
בקערה בינונית, ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים בקמח, סוכר, מלח ושמן. מערבבים עם מזלג עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 12 פעמים. חזור לקערה. כיסוי; תן מנוחה 20 דקות.
תנור חום 218°. ריסוס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול; מפזרים עם קמח תירס. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי להוציא את האוויר. ריסוס ידיים עם ספריי בישול; לחץ על הבצק לתוך מלבן 15x10 אינץ ' על גיליון עוגיות.
מורחים רוטב פיצה על קרום אפוי חלקית כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. למעלה עם גבינת מוצרלה, עוף, עגבניות, זיתים וגבינת פטה.
אופים 10 עד 15 דקות יותר, או עד גבינה מותכת וקצוות הקרום הם חום זהוב.