פיצה עוף לבן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 494 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוטב אלפרדו, תיבול, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פיצה עוף לבן, פיצה לבנה עם עוף ואוכמניות, ו פיצה לבנה עם עוף ועשב.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את העוף ומבשלים עד משחימים ומבושלים היטב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
מוסיפים 1/2 כפית תיבול איטלקי ואת השום ומבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
שום
5
מניחים את קרום הפיצה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מורחים את הרוטב על הקרום כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
7
שכבה עם תערובת העוף, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ופלפלים.